Karabatic spærret på ubestemt tid

Selv om han hævder at være uskyldig, rammer matchfixing-sagen i den franske håndboldklub Montpellier alligevel verdensstjernen Nikola Karabatic.

Ifølge det tyske nyhedsbureau DPA har franskmanden i forbindelse med sin afhøring i sagen fået besked på, at han indtil videre ikke må mødes med sine holdkammerater og derfor heller ikke kan spille kampe for Montpellier.

Dermed er Karabatic reelt arbejdsløs, siger hans advokat Eric Dupond-Moretti, som desuden fortæller, hvordan venstrebacken bedyrede sin uskyld under afhøringen.

- Jeg har siden, jeg blev født tilegnet mit liv til håndbolden og givet alt for sporten, lige som min far gjorde det, sagde en tårevædet Karabatic til undersøgelsesdommeren.

Franskmanden og de øvrige 12 mistænkte i sagen risikerer op mod fem års fængsel og en bøde på 75.000 euro (560.000 kroner). Alle er på fri fod igen mod kaution.

Forbuddet mod at spille håndbold går ikke kun ud over Montpelliers kampe i den franske liga, men også i Champions League, hvor holdet er i pulje med danskerklubben Flensburg-Handewitt.

/ritzau/

Dagens Gossip