Karim Benzema risikerer fem års fængsel i sexsag

Den franske fodboldstjerne Karim Benzema bliver undersøgt for afpresning i en fransk sexsag, der også vedrører landsholdskollegaen Mathieu Valbuena.

Det oplyser anklagemyndigheden i Versailles til Reuters og AFP. Ifølge anklageren kan Benzemas eventuelle forbrydelse straffes med op til fem års fængsel.

Benzema har ifølge anklageren spillet en rolle i afpresning af Lyon-spilleren Mathieu Valbuena, som skulle optræde på en tv-optagelse med seksuelt indhold.

Benzemas advokat, Sylvian Cormier, siger, at hans klient er uskyldig, og at han ikke har stået bag afpresning eller forsøg herpå.

Senere torsdag blev både Benzema og Valbuena ekskluderet fra det franske landshold, som skal spille to landskampe.

Frankrig er vært for næste års EM-slutrunde og skal møde Tyskland i Paris 13. november og England på Wembley i London fire dage senere.

Allerede onsdag forlød det, at Benzema var blevet anholdt af politiet i Versailles i nærheden af Paris, og nu er han altså officielt genstand for en nærmere undersøgelse.

Karim Benzema har tidligere været involveret i en sag, hvor han sammen med blandt andre Franck Ribéry fra Bayern München blev beskyldt for at have haft sex med en prostitueret, der viste sig at være mindreårig.

Mens Ribéry indrømmede at have dyrket sex med den prostituerede, afviste Benzema at have haft sex med hende. Sagen blev droppet sidste år.

Karim Benzema har ikke spillet i cirka en måned. Han blev skadet i Frankrigs venskabskamp mod Armenien, hvilket betød, at han ikke kunne være med i den efterfølgende kamp mod Danmark, som Frankrig vandt 2-1 i København.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip