Karina og Maria leder efter deres søster, som blev bortadopteret for 52 år siden

I mange år har søstrene Maria og Karina Ferrarese vist, at de havde en søster i Norge.

Nu sætter de alt ind på at finde hende. Det skriver Norsk TV2.

Søsteren blev født på sygehuset i byen Skien sydvest for Oslo i 1963.

- Det er underligt at tænke på, at hun er derude. Og nogle gange forestiller jeg mig, at hun er akkurat som os, siger Maria Ferrarese.

Hun har selv et meget nært forhold til søsteren Karina (billedet). Derfor kan de ikke slippe tanken om at finde søsteren.

Tidligt i 1960’erne boede deres danske mor Alice Marie Skov Ferrarese og deres italienske fra Giuseppe Ferrarese i Norge i en periode. Faderen spillede i et band, som underholdt på spisesteder. Livsstilen gjorde forældrenes økonomiske situation tung og ustabil, fordi faderens spillejobs ikke gav nok penge til, at den lille familie havde et sted at bo.

Så blev Alice Marie Skov Ferrarese gravid med sit tredje barn. Hun vidste, at hun ikke havde noget at tilbyde barnet og bortadopterede det, efter pigen blev født den 15. august 1963.

Læs også: Intet tøj passer hendes lille nyfødte - men så rækker sygeplejersken dette til moderen

- Mor har fortalt, at nogen stod klar på fødestuen og tog barnet med dengang. På et tidspunkt vidste mor og far ikke engang, om de havde fået en pige eller en dreng, siger Maria Ferrarese.

Adoptionen har også plaget moderen. For fem år siden forsøgte familien at finde pigen. Det viste sig umuligt, da bortadopterede børn er beskyttet af lovgivningen, som forhindrer, at de biologiske forældre tager kontakt til dem.

Det eneste, de fik at vide, var, at pigen lever.

Tidligere i år døde forældrene. Det har gjort Karina og Maria Ferrareses ønske om at finde søsteren endnu større. De indrykkede i sidste uge en annonce i Aftonposten.

- Vi vil tage mod hende med åbne arme. Vi håber så stærkt, at vi vil lære hende at kende. Der er mange ting, vi vil fortælle om vores forældre og ikke mindst vil vide, hvordan hun har haft det i alle årene, siger Maria Ferrarese.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip