Karl Lagerfeld langer ud efter utro premierminister

Den 80-årige designer Karl Lagerfeld kritiserer den franske premierminister Francois Hollande for, at han angiveligt har en affære med skuespilleren Julie Gayet. Politikeren har nemlig været i et forhold med journalisten Valerie Trierweiler igennem ni år.

- Når vi taler om vold mod kvinder, så er jeg meget imod måden Valerie Trierweiler blev behandlet på. Du kan ikke gøre det mod en kvinde, du har tilbragt så mange år med. Det synes jeg er ondt og hjerteløst, siger han til britisk Vogue.

Karl Lagerfeld mener, at det er meningsløst at træne. Læs hvorfor på ELLE.dk

Valerie Trierweiler, der arbejder for det franske magasin Paris Match, blev indlagt på hospitalet efter skandalen men blev udskrevet tidligere på ugen.

Karl Lagerfeld har før kritiseret politiker

Karl Lagerfeld har været fan af den politiske skribent siden Francois Hollande blev valgt i maj 2012, og han har beskrevet hende som både flot og elegant. Hun deltog da også i fremvisningen af Chanels efterår/vinter-kollektion.

Designeren har også tidligere været åben i sin kritik af den franske premierminister, hvor han har kritiseret hans beslutning om at pålægge høje skatter på den rige del af befolkningen.

- Hollande hader de rige. Det er en katastrofe. Han ønsker at straffe dem og – selvfølgelig – stikker de af, ingen investerer noget, sagde han i oktober 2012 til den spanske udgave af magasinet Marie Claire.

En række kurvede kvinder har valgt at lægge sag an mod Karl Lagerfeld. Læs hvorfor på ELLE.dk

Francois Hollande har aldrig været gift men har fire børn fra sit forhold med kollegaen Ségoléne Royal.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/Newsdesk,  Aller Media

Dagens Gossip