Karl Lagerfeld: Livet er for kort til sociale medier

Den 80-årige designer Karl Lagerfeld har slet ikke tid til at dyrke sociale medier, fortæller han i et nyt interview.

Karl Lagerfeld vil giftes med sin kat. Læs hvorfor på ELLE.dk

Til trods for, at Chanel-direktøren har fire iPhones, så er han ikke fan af nye gadgets og har derfor heller ikke planer om at oprette en Twitter-konto.

- Verden er forvrænget af de her iPhones. Jeg har ikke tid til det. Dagen er for kort. Jeg er ikke interesseret i at lede efter ukendte venner, siger han til magasinet InStyle.

Karl Lagerfeld går ikke på gaden

Karl Lagerfeld beklager sig da også en smule over, at han ikke kan gå i fred på gaden og giver det til grund for, at han ikke dyrker relationer i cyberspace.

- Jeg kender i forvejen nok mennesker. Jeg går ikke engang ud på gaden mere. Selv midt om natten, er der nogen uden for mit hus. De folk, der kommer hen til mig, er alle meget søde, men det er samtidig kedeligt, siger han.

Selv om Chanel efterhånden har taget kendis-kulturen til sig med fans på Twitter som Blake Lively, Alexa Chung og Keira Knightley, så har Karl Lagerfeld ikke tænkt sig at følge trop.

- Jeg er træt af kendisser. Lad os vende tilbage til ukendte skønheder. Kendisser og ikoner er overbrugte, siger designeren.

Kurvede kvinder har lagt sag an mod Karl Lagerfeld. Læs hvorfor på ELLE.dk

Karl Lagerfeld forkæler sin kat

Det står altså klart, at Karl Lagerfeld ikke er fan af Twitter, men hans siameserkat Choupette, som han for nyligt har sagt, at han vil giftes med, har mere end 33.000 fans på det sociale medie.

- Hun har to tjenestepiger. Hun tager til Sydfrankrig med mig, men hun rejser kun med privatfly, siger designeren om kæledyret.

Med måden Karl Lagerfeld fodrer katten på, skulle man da også næsten tro, at den var et menneske.

- Hun opfører sig eksemplarisk ved at spise mad på bordet fra sølvtallerkener. Der er aldrig noget, der kommer uden for tallerkenen, siger han.

Katten hader andre dyr

Siameserkatten er da heller ikke ligefrem et væsen, der mænger sig med andre dyrearter.

- Hun hader andre dyr. Når vi tager hen til hendes læge, er hun meget reserveret i venteværelset, siger Karl Lagerfeld.

Ud over eget stel og tjenestepiger så har katten Choupette desuden privatchauffør og sin egen iPad.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip