Karlsson: Tjekkiets landshold spiller som jazzmusikere

Landstræner Jan Karlsson sad oppe den halve nat efter fredagens sejr over Letland for at forberede videoklip med Danmarks næste VM-modstander, Tjekkiet.

Og videostudierne bekræfter den danske ishockeychef i, at der venter hans mandskab en meget stor opgave i søndagens brag i Moskva.

- Jeg er mægtig imponeret af dette tjekkiske hold, som er betydeligt forynget. Det er et hold med et enormt stærkt skøjteløb, og de har dygtige boldspillere, siger Karlsson.

Samtidig har han svært ved at gennemskue tjekkernes spil, der ikke helt følger de normale opskrifter.

- De bedste musikere spiller jazz. De kan få det til at lyde virkelig mærkeligt, men de formår altid at ramme hinanden i præcis den samme toneart. Sådan er tjekkerne også, det kan være svært at finde et mønster i deres spil, siger den danske landstræner.

Tjekkiet har kun sat et point over styr i holdets første fem kampe ved VM og topper Danmarks gruppe med 14 point - to flere end Rusland.

Til gengæld har Danmark fået point mod tjekkerne i de to seneste VM-møder. I 2013 tabte danskerne efter straffeslag, og året efter blev det til den første danske sejr over Tjekkiet nogensinde efter en lignende afgørelse.

Kampen mellem Danmark og Tjekkiet begynder søndag klokken 15.15.

/ritzau/

Dagens Gossip