Karrierens største resultat for Magnus Cort

Det blev til sejr til det lille Team Cult Energy på 1. etape af Post Danmark Rundt. Holdets blot 20-årige Magnus Cort sad i udbrud hele dagen, men havde alligevel kræfterne til at kaste cyklen først over stregen i Varde til sidst. Magnus Cort er utvivlsomt et stort talent, men han havde på ingen måde drømt om at køre først over stregen, da starten gik i Silkeborg onsdag middag, fortæller han storsmilende.

- Det er helt fantastisk. Jeg har ikke engang drømt om det her. Det er fandeme fedt. Det er vildt at vinde en etape i Danmark Rundt og få den gule trøje, siger Magnus Cort, der bedyrer, at sejren og den gule trøje er det største resultat i karrieren.

- Jeg sad derude hele dagen i modvind, så benene er rigtig trætte nu, siger Magnus Cort, der dog kunne høste kys fra podiepigerne for både etapesejren, den gule førertrøje, bakketrøjen, den hvide ungdomstrøje og endelig pointtrøjen for hans indsats på etapen.

Nu gælder det så forsvar af den gule trøje for Team Cult Energy og Magnus Cort, der har bornholmske rødder. Og det bliver en udfordring, indrømmer han.

- Jeg kan ikke helt være med på enkeltstarten, og på Kiddesvej (3. etape til Vejle, red.) bliver det nok også svært for mig. Men det her giver mod på mere, og jeg giver ikke trøjen gratis væk, slutter dagens mand i skysovs.

 

 

 

Dagens Gossip