Kashmir-forsanger afviste X Factor tre gange

En plads i spotlyset med flere hundredetusinde seere uge efter uge. Det er der formentlig mange musikere, som drømmer om. Men ikke Kasper Eistrup, som er forsanger i rockbandet Kashmir.

Tre gange er han blevet spurgt om han ville være dommer på X Factor, og tre gange har han takket nej til tilbuddet.

LÆS OGSÅ: Fantastisk X Factor-oplevelse: Fængselsbetjenten Sam springer ud som sang-diva

- Jeg ville føle, min røv blev hængt ud på en tørresnor. Hvis jeg var med i det program ville det føles som om, at jeg soldede de ting væk, som vi har opbygget i Kashmir de sidste 22 år. Det kan godt være, X Factor ville give Kashmir en masse opmærksomhed, men jeg tror, hurtigt den ville forsvinde igen, når programmet sluttede, siger Kasper Eistrup til DR.

Faktisk er det slet ikke musikken, som fylder så meget hos sangeren i øjeblikket. Han er nemlig også billedkunstner og er aktuel med en kunstudstilling om de syv dødssynder.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Hvis jeg skulle vælge mellem at være billedkunstner og musiker, så tror jeg faktisk, jeg ville vælge det første. Jeg har haft masser af oplevelser med musikken, men jeg kan ikke se mig selv stå på en scene som 65-årig og spille på samme måde. Jeg har lyst til at komme videre til next level i mit liv, lyder det fra ham.

Kasper Eistrups udstilling kan ses på Galleriet Mohs Exhibit på Vesterbro fra den 28. november til den 21. december. 

Dagens Gossip