Kashmir giver lynkoncert i Tivoli fredag

Det bliver alligevel ikke Private, der kommer til at stå på scenen fredag aften i Tivoli. Det står der ellers i programmet.

Private har dog været nødt til at aflyse, og i stedet bliver det den danske rock-kvartet Kashmir, der lægger vejen forbi Carstensens gamle have.

Fredagens koncert bliver dermed startskuddet på det albumaktuelle bands danmarkstour.

Årsagen til Privates aflysning af koncerten i Tivoli skyldes problemer med at færdiggøre produktionen til koncerten.

- Det er rigtig ærgerligt, jeg havde glædet mig meget til koncerten og min første optræden i rigtig lang tid. Men vi kommer igen på et andet tidspunkt, lover Privats Thomas Troelsen.

Sidste år spille Kashmir også i Tivoli. Dengang var det de mange hits fra succesalbummet "The Good Lif"e, gæsterne havde glæden af at opleve.

Når de træder op på scenen i Tivoli fredag aften, bliver det med en blanding af nye og gamle sange.

- Det er altid utrolig ærgerligt at måtte aflyse en koncert for både artist og venue, uanset årsagen. Heldigvis og med en del logistisk akrobatik, har Kashmir formået at træde til i 11. time, siger Tivolis programchef Rune Erbst Ledet.

- Med garanti for optimal koncertperformance og en ny fantastisk plade i bagagen, er jeg ikke bange for, at Kasper og co. nok skal fylde Plænen og lidt til med glade Fredagsrockgængere, siger han

/ritzau/

Dagens Gossip