Kasket-gate: Reality-kendis smider brysterne på banen

Der var ballade, da X Faktor-dommeren Lina Rafn i fredags optrådte på tv iført en kasket af mærket WoodWood. For designeren, Karl Oskat Olsen, brød sig bestemt ikke om, at hans brand skulle vises frem i talentshowet på DR1.

Det fik ham til at rase ud på Twitter:

- Tag den kasket af tak !!!, skrev han. Herefter uddybede han, at han har en mening om, hvad hans brand skal associeres med.

Lina Rafn lagde sig efterfølgende fladt ned og undskyldte, at hun havde båret kasketten under premieren på programmet fredag.

Siden er kasket-gate blevet diskuteret frem og tilbage. Blandt andet i 'Kulturen på NEWS', hvor værten Stéphanie Surrugue provokerede ved at iklæde sig den omdiskuterede hat.

Men nu kastes der også brænde på debat-bålet fra reality-land. Det er den tidligere Paradise Hotel-deltager, Susan K. Nielsen, der giver sin mening med på vejen.

- Man skulle jo mene, at der var bedre ting, at fokusere på, her i livet, end en skide kasket !! #woodwoodgate, skriver hun på sin Facebook-profil.

Reality-kendissen er kendt for at have et afslappet forhold til sin krop - og særligt brysterne. Og opslaget er da også flankeret af et billede af de efterhånden berømte meloner. Mellem dem er malet WoodWoods logo.

Facebook-opslaget blev sendt afsted i protest mod designerens Twitter-udbrud. Det er latterligt, mener Susan K.

- Jøsses. Skal designere nu også bestemme, hvem der skal gå med deres tøj, som man selv betaler for? Salget daler nok hurtigt med sådan en attitude. Klaphat, siger hun til Dagens.dk.

KLIK HER OG SE BILLEDET I FULD STØRRELSE

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip