Kasper Hjulmand forventer hurtig ændring af ny struktur

Fra næste sæson bliver Alka Superligaen udvidet fra 12 til 14 hold. Efter grundspillet i næste sæson skal de seks bedste hold deltage i et nyindført slutspil om mesterskabet, mens de otte dårligste hold skal spille om at undgå nedrykning.

FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, er ikke tilhænger af den nye model. For nu at sige det mildt.

- Jeg tror ikke en skid på den model. Jeg tror, at det bliver noget rod, siger manden, der i 2012 gjorde FC Nordsjælland til mester.

- Der er mange mærkelige ting i det. Nummer syv kan komme i Europa, og der kommer til at være mange fans, der ikke forstår det. Vi kommer til at lave det om ret hurtigt, det er jeg sikker på, siger Kasper Hjulmand.

Mens Superligaen i øjeblikket bliver spillet som en ligeud-turnering over 33 runder, så bliver der en del playoff-kampe i den nye struktur.

Slutspillet åbner blandt andet op for, at det bedst placerede hold i nedrykningsspillet måske kan erobre en plads i Europa League-kvalifikationen.

Kasper Hjulmand mener, at systemet kommer til at forvirre, mere end det gavner.

Han er tilhænger af, at man spiller én lang turnering som i den nuværende struktur.

- Tendensen i Europa er, at de, der har den struktur, laver det om til en ligeud-turnering, så folk og fans kan følge med.

- Selvfølgelig skal der nok komme spænding alle mulige steder, selv om man laver en ligeud-turnering, det tror jeg på, siger FC Nordsjælland-træneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip