Kasper Hvidt: Føring blev en sovepude

Det var en mærkelig kamp, DM-semifinalen i Skjern, hvor KIF Kolding København kom på besøg med en tremåls-føring i bagagen fra første duel Kr. Himmelfartsdag.

KIF lagde ud med forrygende forsvarsspil og en stærk Kasper Hvidt i målet og førte 13-6 ved pausen. I de sidste 30 minutter byttede de to hold dog roller, og Skjern vandt anden halvleg 15-7.

Samlet var det flotte Skjern-comeback dog ikke nok. KIF er i DM-finalen mod Aalborg, mens Skjern må ud i bronzeopgør mod sensationen fra Mors/Thy.

- Den store føring blev en sovepude for os. Og Skjern kastede alt over styr, og så fik de held med det, sagde Kasper Hvis efterfølgende til Ritzau ifølge TV2 Sporten.

Med til historien hører dog også, at flere KIF-spillere har været plaget af skader og egentlig ikke burde have været i aktion, mens Bo Spellerberg havde karantæne.

- Jeg har kæmpe respekt for den indsats, der er blevet ydet af drengene, som har knoklet som sindssyge. Vi har flere folk, der burde være blevet hjemme. Undervejs havde vi nogle, der nærmest ikke kunne skyde, så det var en fantastisk krig og fight, sagde træner Peter Bredsdorff-Larsen til Ritzau ifølge TV2 Sporten.

Var KIF-træneren lykkelig for udfaldet, havde hans kollega hos Skjern andre og dystre følelser over at være så tæt på uden at nå i mål efter den katastrofale start.

- Vi er dybt skuffede og ærgerlige. Men det er jo først og fremmest grotesk, at vi kan stå her efterfølgende og sige, at vi var lige ved og næsten. Vi blev jo levende begravet i første halvleg, sagde Skjern-træner Ole Nørgaard på skjernhaandbold.dk.

- Det var et rigtig flot comeback, og de sidste to mål, som vi manglede for at vinde samlet, kan vi uden problemer finde mange steder. Men det hul, vi blev sendt ned i i første halvleg, var for stort, og det blev rigtig dyrt, sagde Ole Nørgaard.

Dagens Gossip