Kasper Hvidt fortsætter i KIF Kolding København

Håndboldmålmanden Kasper Hvidt vendte i 2009 hjem fra Barcelona til dansk håndbold, og den nu 40-årige keeper går ikke med planer om at stoppe foreløbig.

Onsdag aften meddeler KIF Kolding København på klubbens hjemmeside, at Kasper Hvidt fortsætter i målet i den kommende sæson. Det er til stor glæde for klubbens sportschef, Lasse Boesen.

- Vi er meget glade for at have Kasper med på holdet. Han er en vigtig medspiller både på og udenfor banen, som især på banen og i træningslokalet kan dele ud af sin erfaring, rutine og tilføre energi til sine medspillere.

- Vi glæder os til at tage hul på den nye sæson med et nyt og spændende hold, siger Lasse Boesen.

Målmanden fortæller, at målet er at vinde DM-guldet tilbage efter en sæson, hvor KIF Kolding København måtte tage til takke med fjerdepladsen.

- Jeg er utrolig glad for at fortsætte i KIF Kolding København og glæder mig til at tage hul på den nye sæson. Det bliver sjovt og spændende at komme i gang med træningen og møde mine nye holdkammerater.

- Jeg glæder mig fortsat til at være en del af dette fantastiske hold, og jeg glæder mig til at vinde guldet tilbage igen, siger Kasper Hvidt.

I mange år var Kasper Hvidt en sikker sidste skanse på landsholdet, og han var blandt andet med til at vinde EM-guld i 2008.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip