Kasper Hvidt om ligegyldig kamp: En kamp om Norden

Skrevet af admin

05/03/2016

Dagens topnyheder

På papiret er der ikke noget på spil, når KIF Kolding søndag tager mod IFK Kristianstad i Champions League på hjemmebane i Brøndby.

Kampen bliver nemlig holdets sidste i dette års Champions League, da KIF Kolding ikke har mulighed for at gå videre uanset resultatet.

Alligevel er det en kamp, holdets rutinerede målmand Kasper Hvidt meget gerne vil vinde.

- For os er det jo en kamp om Norden, kan man sige.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vinde, så vi slutter næstsidst i gruppen. Så vil vi være det bedste nordiske hold i Champions League i denne sæson, og det er måske der, vi bør starte med at måle os, siger Kasper Hvidt.

Med en sejr kan KIF Kolding overhale Kristianstad på næstsidstepladsen i holdets Champions League-gruppe, men det bliver ikke let. Det danske hold kender i forvejen alt til, hvor svær en modstander Kristianstad er, forklarer målmanden.

- Vi fik en ordentlig røvfuld oppe hos dem, og det er et langt bedre hold, end folk forventer. Det viser deres resultater også, siger Kasper Hvidt.

Han ærgrer sig over, at holdet ikke har mulighed for at gå videre i turneringen, men ser dog frem til muligheden for at få hævn over svenskerne.

- Hvis vi vinder søndag, så kan vi stå i en situation, hvor vi kun havde manglet to point for at gå videre. Og det er jo måske de to point, vi mistede til dem i den første kamp. Så vi har lidt revanche til gode, det må jeg sige.

Han håber, at hjemmebanen i Brøndby vil kunne give holdet et ekstra skub mod sejren i den på papiret ubetydelige kamp.

- Det er jo en Champions League-kamp i en næsten helt fyldt hal i Brøndby, og det bliver en fantastisk kulisse at spille i, siger han.

/ritzau/