Kasper Kusk ærgrer sig over måltørke

Træerne vokser ikke ind i himlen. Det må AaB-talentet Kasper Kusk erkende.

Ganske vist starter han formentlig inde i denne uges A-landskamp mod Polen. Men på klubholdet mangler scoringerne i den grad.

Da nordjyderne søndag spillede 0-0 mod OB på hjemmebane havde han muligheden for komme ud af dødvandet, der har varet siden november i fjor. Men på skammeligste vis misbrugte han i fri scoringsposition.

- Jeg skulle have scoret. Men desværre fik jeg ikke timet skuddet ordentligt. Det irriterer mig. Ros til Nicolaj Thomsen. Hans oplæg var perfekt, sagde Kasper Kusk, hvis misbrugte chance blev kommenteret således af AaB-træner Kent Nielsen:

- Kasper har vores helt klart største tilbud. Men i øjeblikket skal vi kæmpe hårdt for hver eneste scoring. Vi spiller såmænd udmærket midt på banen. Men i modstandernes felt er vi for ineffektive.

Trods de manglende scoringer er Kasper Kusk en spiller, som OB-træner Troels Bech godt kunne tænke sig at få fingre i.

- Jeg tror, han ville passe fint til den spillestil, vi praktiserer. Men har han ikke lyst til at komme til Odense, er jeg sikker på, at han vil kunne gøre det godt i for eksempel hollandsk fodbold. Kaspers talent er enormt. Han spillede måske ikke sin allerbedste kamp mod os. Men det skyldes, at han er en spiller, man lægger specifik taktik mod, sagde Troels Bech.

I begge lejre ærgrede man sig over resultatet.

- Vi sidder på kampen, og har de største chancer. Det handler om selvtillid. Den mangler vi desværre i felterne i øjeblikket og derfor fik vi ikke scoret. Men i sæsonens første fire kampe har vi erobret syv point. Det er helt klart godkendt, sagde AaBs Rasmus Würtz, der var tilbage i startopstillingen i stedet for anfører Thomas Augustinussen.

Hos OB glædede målmand Jesper Christiansen sig over, at han holdt nullet.

- Det er længe siden, det skete sidst. Vi havde chancerne til at vinde. Det lykkedes ikke. Vores sæsonstart er godkendt. Vi er jo stadig ubesejret. Men jeg kunne godt have tænkt mig, at vi havde haft en sejr mere, sagde Jesper Christiansen.

Største OB-ærgrelse var dog angriberen Darko Boduls ankelskade.

- I sidste uge fik vi Bashkim Kadrii alvorligt knæskadet. Nu sker dette. Jeg frygter, at Bodul kommer til at sidde udenfor et længere stykke tid, sagde Troels Bech.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip