Kasper Lorentzen er dømt ude i hele sæsonen

Kasper Lorentzen går sandsynligvis glip af hele den igangværende sæson i Superligaen.

FC Nordsjællands midtbanespiller har på grund af skader ikke været i aktion for Farum-klubben i efteråret, og 28-årige Lorentzen lader også til at gå glip af hele foråret.

- Lorentzen sigter efter at være klar igen til sommer. Det har været en hård omgang for 'Lo'. Kæmper hver dag for at komme tilbage, siger FCN-træner Kasper Hjulmand ifølge klubbens Twitter-profil.

Kasper Lorentzens midtbanekollega Søren Christensen har også haft en sæson plaget af skader, og Christensens comeback er heller ikke nært forestående.

- Søren Christensen træner for sig selv i styrkerummet, og han har lidt vej endnu. Tiden må vise, hvor lang tid der går, siger Hjulmand.

Det ser derimod lysere ud for trioen Andreas Laudrup, Uffe Bech og Morten Nordstrand, der også sad uden for med skader i store dele af efteråret.

FC Nordsjælland var placeret under nedrykningsstregen i en lang periode af den første halvdel af superligasæsonen, men en slutspurt før vinterpausen betød, at holdet kunne overvintre på en sjetteplads. Der er syv point op til medaljer og fire point til nedrykningsstregen.

- Vi er megaambitiøse, og hvis vi kan gå efter medaljer, så gør vi det, men vi ved også, at stregen bider os i røven, siger Kasper Hjulmand.

FCN åbner foråret den 24. februar, når holdet gæster Esbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip