Kasper Schmeichel: Kampen fortæller hvad vi er lavet af

Skrevet af admin

07/05/2016

Mest læste i dag

Kasper Schmeichel jublede som en lille dreng, der netop havde mødt julemanden, da Leicester lørdag fik overrakt Premier League-trofæet.

- Jeg kan ikke helt tro, jeg står her, men det er helt utroligt, som du kan se.

- Det er det her, drømme er lavet af. Det er, hvad du drømmer om som dreng. Det er svært at sætte ord på, siger den danske målmand i et engelsk interview sendt på 6'eren.

Han stod i røg, damp og konfettirester og smilede som en sol. På holdbilledet og med pokalen i hånden brølede han sin glæde ud, og han slog fast, at den sikre 3-1-sejr over Everton fortæller meget om den ånd, som ligger til grund for Leicesters overraskende mesterskab.

- Det var en svær kamp med tanke på, at vi vidste, at vi skulle have pokalen bagefter, men jeg synes, vi spillede helt fantastisk og som et bevis på vores karakterstyrke, siger Kasper Schmeichel på 6'eren.

Han afslører også, at han blev rasende, da Everton reducerede til 1-3 og dermed plettede et ellers clean sheet.

- Vi var skuffede, da de scorede, og vi råbte af hinanden for ikke at holde nullet. Det siger meget om os, siger Schmeichel.

På King Power Stadium blæste banneret "Ranieri - The Godfather" i vinden, tilskuerne så forsvarskæmper som Robert Huth og målmand Kasper Schmeichel i bjørnekrammeromfavninger af de små, thailandske ejere, og da anfører Wes Morgan løftede den 25 kilo tunge mesterskabspokal over hovedet, nåede jubelbrølene nye højder.

Leicester fejrede overrækkelsen med en kamp, der var en mester værdig.

– Chefen (Claudio Ranieri) bad os om at præstere som mestre i kampen, og det, synes jeg, vi gjorde. Det føles helt utroligt, siger Leicester-spilleren Danny Simpson ifølge NTB.

/ritzau/