Kasper Schmeichel: Lykkelig for hver kamp

Kasper Schmeichel kommer for første gang i karrieren til at spille på Wembley. Det sker fra start i onsdagens testkamp mod England.

Leicester-keeperen var derfor en glad mand, efter at landstræner Morten Olsen havde fortalt om nyheden.

- Selvfølgelig er det fantastisk. Hver kamp jeg får lov til at stå for Danmark, er jeg lykkelig over. Og jeg håber, at vi får et godt resultat, som er det vigtigste, siger Kasper Schmeichel.

Det engelske landshold har en masse spillere, som Kasper Schmeichel har spillet over for eller er venner med i det daglige.

- Det er fedt. Der er mange af dem, jeg har spillet sammen med og kender personligt. Så det bliver sjovt at spille mod nogle af de bedste spillere i verden. Og dem har England mange af.

- Så det bliver en stor udfordring, men noget alle spillere ser meget frem til, siger Kasper Schmeichel.

Leicester er lige nu nummer et i den næstbedste række i England med 74 point efter 33 kampe, og der er hele 13 point ned til nummer tre Derby, som kan snyde Leicester for den direkte oprykning til Premier League.

- Målet er altid at spille på det højeste niveau som muligt. Der er stadig 39 point at spille om, og det er stadig mange point, så alt kan ske. Vi tager ikke noget for givet.

- Det ville være en fejl fra os, hvis vi tror, at vi er lige ved at være der, for det er vi ikke. Vi har en god chance, og jeg vil gerne spille på det højeste niveau, siger han.

Hvis Leicester skulle falde ned på placeringerne fra nummer tre til seks, så skal holdet ud i playoff-kampe om at komme Premier League.

- Jeg håber ikke, at vi behøver at gøre det på den måde, lyder det optimistisk fra Kasper Schmeichel.

Kampen mellem England og Danmark fløjtes i gang onsdag klokken 21.

/ritzau/

Dagens Gossip