Kasper Schmeichel om mulig titel: Vi har gjort det før

Leicester skal bruge 12 point i de sidste seks kampe i Premier League, så er det første engelske mesterskab i klubbens historie en realitet.

Mindre kan måske endda også gøre det, hvis den nærmeste rival i kampen om mesterskabet, Tottenham, smider point. Tottenham er lige nu syv point efter førerholdet Leicester.

Leicester-målmand Kasper Schmeichel tror, at holdet kan levere sensationen. For klubben har før vist sig i stand til at holde en føring i den næstbedste engelske række, da holdet rykkede op i 2014.

- Jeg medgiver, at det var en anden liga, men mange af os har gjort det før, siger Schmeichel til flere engelske medier ifølge AFP.

- Mange af de spillere fra den periode er stadig i klubben, og vi ved, hvad der skal til. Som jeg sagde, er det et andet niveau denne gang, men det er samme situation. Og vi skal tage det en kamp ad gangen.

- Hvis vi begynder at kigge længere frem end kampen mod Sunderland, så har vi ikke fuldt fokus på Sunderland. Det er vi nødt til at have, fordi det bliver en meget svær kamp.

Kampen for at undgå nedrykning i sidste sæson har også rustet Leicester til at håndtere presset, mener 29-årige Schmeichel.

- Det handler om hele mentaliteten om at tage hver kamp, som den kommer. Vi er ikke under pres overhovedet, og det er fantastisk.

- Presset var der i sidste sæson, da vi havde ryggen mod muren, og vi kæmpede for vores liv.

- Nedrykning betyder alt for en klub, en by og et samfund, fordi mennesker kan miste deres arbejde. Det ville have været katastrofalt. Det var et ægte pres. Det her er bare fantastisk, vi nyder det, siger Schmeichel.

Leicester, som har vundet de seneste fire kampe mod Watford, Newcastle, Crystal Palace og Southampton med 1-0, skal søndag møde nedrykningstruede Sunderland på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip