Kasper Søndergaard er super glad efter sejr og målshow

Skrevet af admin

09/04/2016

Dagens topnyheder

Kasper Søndergaard fik kun spilletid i anden halvleg af Danmarks 28-24-sejr over Kroatien fredag aften i Herning i OL-kvalifikationen. Og som sædvanlig var det kun i offensiven, at man så spilleren fra Skjern Håndbold på banen.

Alligevel nåede højrebacken at gøre så meget opmærksom på sig selv, at han ifølge holdkammeraten Rasmus Lauge gjorde sig fortjent til hæderen som kampens spiller.

- Jeg synes, det lykkedes fint. Jeg er rigtig glad på holdets vegne, siger Kasper Søndergaard, der for nylig meldte sig klar til landsholdet igen efter et års pause.

Efter pausen hamrede han fem mål i kassen, og det var stærkt medvirkende til at sende omkring 12.000 tilskuere i Boxen i ekstase.

- Jeg er super glad, men mest fordi vi vandt. Der var pres på, og det kan vi også godt mærke.

- Der er altid pres på os, men det skyldes heldigvis, at vi er gode, siger Skjern-backen.

Danmark kom foran 23-17 i anden halvleg, men med fem mål på stribe fik Kroatien skabt fornyet spænding.

- Vi kom til at lave nogle personlige fejl i angrebet, som gav kroaterne nogle kontraer. Det var faktisk ikke, fordi forsvaret ikke havde fat, forsvaret dækkede godt op hele vejen igennem.

- Men Kroatien fik nogle nemme kontramål, og jeg smed selv nogle stykker væk. Det skal vi passe på med.

- De gik over til at dække 6-0 på et tidspunkt, og vi skulle lige omstille os. Heldigvis lykkedes det, og vi kom godt tilbage og vandt med fire mål. Det kan vi godt være tilfredse med, siger Kasper Søndergaard.

Lørdag aften skal Danmark møde Norge, mens Bahrain er modstanderen søndag i den sidste kamp i gruppen.

De to bedste hold kommer med til OL i Rio i august.

/ritzau/