Kat gik hjemmefra for at finde sin ejer, der var udstationeret soldat - 4 år efter er de genforenet

Efter fire års adskillelse er en tidligere amerikansk soldat blevet genforenet med sin kat, der gik hjemmefra for at lede efter ham, da han var blevet udstationeret. 

Den utrolige historie fandt sin afslutning i denne uge, da Robert Connell kørte næsten 3000 kilometer fra North Dakota til North Carolina, hvor katten var blevet fundet af et dyreinternat. 

Det var ikke en hvilken som helst kat for Robert Connell, for han brugte den til at bearbejde sin problemer med posttraumatisk stress. 

- Før jeg fik børn, var katten den eneste, jeg kunne få forbindelse med. Jeg har aldrig før oplevet en kat, jeg kunne opnå så dyb en forbindelse med som denne, siger Robert Connell til WNCT. 

Katten forlod Robert Connell og hans kone Jennifers hjem i 2011, kort tid efter han var blevet udstationeret. Ifølge hans kone, ville katten lede efter Robert, men han vendte aldrig tilbage. 

De ledte i månedsvis efter katten, og da de senere skulle flytte til North Dakota, havde de opgivet alt håb om at blive genforenet med den. 

- Du ser ældre og klogere ud, lød det fra Robert Connel til katten, da de blev genforenet. 

Dagens Gossip