Katastrofe-optakt for Caroline Wozniacki

Det lignede et fornemt comeback til den absolutte verdenstop, da Caroline Wozniacki i begyndelse af marts spillede sig frem til finalen ved den store og betydende WTA-turnering i amerikanske Indian Wells.

Men siden har den danske tennisspiller spiller skuffet fælt, og når sæsonens anden Grand Slam-turnering, French Open, indledes på søndag, regner ingen med, at hun kan leve op til den 10. seeding, hun takket være sin verdensrangliste-placering bliver tildelt.

Uden selvtillid

- Carolines optakt til French Open har været en katastrofe. Hun har de seneste par måneder været total blottet for selvtillid, siger Caroline Wozniackis tidligere træner, Morten Christensen, og tilføjer:

- Nu håber jeg, hun får et par kampe i denne uges turnering (i Bruxelles, red.), så formen er OK, inden det går løs i Paris.

Den tidligere topspiller Tine Scheuer-Larsen synes, det er positivt, at Caroline Wozniacki i sidste øjeblik har besluttet at stille op i Bruxelles.

- Det viser, at lysten til at spille tennis er intakt. Men det er åbenlyst for enhver, at Caroline det seneste stykke tid har kæmpet med at lukke kampene. I flere af disse har hun været på sikker sejrskurs, men er så knækket mentalt, siger Tine Scheuer-Larsen.

Kæmper med spillet

Journalisten Neil Harman, der som skribent for engelske The Times følger tennissporten tæt, har svært ved at forestille sig, at Caroline Wozniacki leverer et topresultat ved French Open.

- Det er synligt for enhver, at Caroline i øjeblikket har store problemer med at finde det spil, der bragte hende op på verdensranglistens førsteplads. Tidligere var hendes defensiv i verdensklasse, men det er den ikke længere. Det virker for mig urealistisk, at Caroline når langt ved French Open, siger han.

Sådan er det gået Caroline Wozniacki i de fire turneringer, hun den seneste måned har spillet på grus:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip