Kate Moss optræder som Playboy-bunny

Kate Moss er hoppet i det ikoniske bunny-kostume til ære for magasinet Playboy. Billedserien er taget af fotografen Marcus Piggot og vil blive vist i jubilæumsnummeret, der udkommer i december.

Kate Moss udgiver en single. Hør den på kigind.com

Men det er ikke det eneste, der skal fejres. Supermodellen Kate Moss fylder nemlig selv 40 år.

Derfor vil december-udgaven af magasinet angiveligt også indeholde en nøgenserie med smukke Kate Moss, der hylder sin alder.

Hugh Hefner har valgt Kate Moss

Det er ikke hr. hvem-som-helst, der har fundet på at slå de to store begivenheder sammen. Hugh Hefner, grundlæggeren af Playboy, synes nemlig, Kate Moss var det perfekte og eneste rigtige valg.

- Hun er en verdenskendt stjerne og et ikon. Hun forbinder grænserne mellem sexet billedsprog og modelarbejde i verdensklasse. Det er en sikker vinder, har Hugh Hefner udtalt til The Mirror. 

Chefredaktøren for Playboy er helt enig med Hugh Hefner i, at Kate Moss er det helt rigtige ansigt for det nummer, der fejrer Playboys 60års fødselsdag. 

Et ikon for sin tid

- Det her (Playboy, red.) er et kæmpe globalt brand. Derfor skal der bruges et globalt ikon til at fejre denne begivenhed. Vi snakker om ansigtet for Burberry, altså den største supermodel i verden på forsiden af Playboy. Hun er den perfekte partner for os, fortæller chefredaktøren Jimmy Jellinek.

Kate Moss har sin frisør boende. Læs hvorfor på kigind.com

For magasinet var det utroligt vigtigt at finde den helt rigtige til forsiden. Til netop dette nummer var en sprudlende sexbombe ikke nok.

- Det startede med Marilyn Monroe på forsiden for 60 år siden. Hun var et ikon for sin tid. Nu har vi Kate Moss, uddyber Jimmy Jellinek.

Af Susie Pedersen, kigind.com/NewsDesk Aller Media.

Dagens Gossip