Kate Winslet: Enlige mødre har et dårligt ry

"Revolutionary Road"-skuespillerinden Kate Winslet, der er gravid med sit første barn med sin tredje mand, Ned Rocknroll, er overrasket over, hvordan hendes liv har formet sig. Det skriver Female First.

Dog har Winslets erfaringer lært hende, at det vigtigste er at fokusere på at have styr på sit liv for sine børns skyld.

- Enlige mødre har det hårdt. Samfundet er utrolig dømmende. Jeg ved det, fordi mit liv har ændret sig i mange forskellige retninger, som jeg ikke havde regnet med, siger hun til Time Out Magazine.

Kate Winslet er allerede mor til 12-årige Mia og ni-årige Joe fra de tidligere ægteskaber med Jim Threapleton og Sam Mendes.

- Det er lige meget, om du har penge, om du er kendt eller ej. Du bliver nødt til at fortsætte med dit liv. Og det kan du, fordi du skal, siger skuespillerinden.

Den 37-årige Winslet nyder at være gravid denne gang, meget mere end hun har gjort før, fordi hun ved, hvordan hun skal tage sig af sin krop.

- Jeg har været meget mere aktiv og sund. Jeg ved mere om, hvordan jeg skal tage mig af mig selv. Jeg tror, at jeg har lært meget, fra jeg var 27 til 37. Jeg har været heldig - en smule træt og en smule syg i starten, men intet uoverskueligt, siger hun.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip