Kate Winslet: Jeg lever et almindeligt liv

Den 38-årige skuespiller Kate Winslet indrømmer blankt, at hun ikke har den perfekte krop, og det er hun heller ikke bange for at vise offentligheden.

- Hvis det, at jeg viser det på det store lærred, på nogen måde kan betyde, at andre kvinder føler sig bedre tilpas af den grund, så er det godt, siger hun.

Kate Winslet er flyttet tilbage til England efter sin skilsmisse fra instruktøren Sam Mendes i 2010 og bor nu i et gammelt manor house fra det 15. århundrede i West Sussex.

Kate Winslet laver selv mad

Selv om hun savner lyden fra taxaerne i New York og den park, hun altid legede med børnene i, er hun glad for at være tilbage i sit hjemland, hvor hun nyder regnen og den grå himmel.

For det er nemlig så betryggende britisk. Desuden er hendes Oscar for ’The Reader’, som hun vandt i 2009, stadig placeret på badeværelset, som den var det i New York.

- Folk spørger mig måbende: ’Laver du mad?’ Og jeg svarer: ’Hvem pokker skal ellers lave mad?’, siger Kate Winslet, der ikke ønsker, at hendes mand Ned Rocknroll skal blive for huslig, for det synes hun er usexet.

Skuespilleren Eva Longoria er afklaret med en helt bestemt ting i livet. Læs hvad på IN.dk

- Det er skægt som folk tror, at så snart man bliver berømt, så holder man op med at foretage sig almindelig ting. Der er sikkert nogen, som gør det, men jeg ville være så ulykkelig, hvis jeg gjorde.

Kate Winslet har fundet kærligheden igen

Der sidder en stor vielsesring på Kate Winslets ringfinger. I december 2012 giftede hun sig med Rocknroll, som hun havde mødt under et lidt hektisk ophold på Richard Bransons ferieø i det caribiske hav.

Det var her, hun reddede hans mor ud af flammerne under en husbrand, og blev kaldt en stor heltinde.

Oprah Winfrey ønsker ikke at blive gift med sin partner igennem 27 år. Læs hvorfor på IN.dk

Det var også her, hun forelskede sig stormende i den nu 35-årige Rocknroll, som er hendes tredje mand og far til hendes tredje barn og papfar til hendes to børn Mia og Joe på henholdsvis syv og 13.

Af Tina Jøhnk Christensen, redigeret af Juliane Olsen IN.dk,/NewsDesk, Aller Media.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip