Kate Winslet klar til ny film

Der har været langt mellem Kate Winslets roller siden TV-serien »Mildred Pierce«. Skuespillerinden har det seneste par år koncentreret sig om privatlivet og er blevet gift for tredie gang, men nu vender hun stærkt tilbage - som frastødende.

Winslet har sagt ja til en af hovedrollerne i filmatiseringen af Veronica Roths bestseller »Divergent«, på dansk »Oprøreren«. Hun skal spille den usympatiske Jeanine Matthews.

Romanen, der er første bind i en trilogi, udspiller sig i et fremtidigt samfund, hvor folk er opdelt i grupperinger efter deres personligheder. Producenten Summit Entertainment offentliggjorde Winslets medvirken i går og med sine 37 år bliver den Oscar-belønnede skuespillerinde en af de ældre hovedkræfter.

Bogens målgruppe er unge voksne og studiet har tidligere castet den 21-årige Hollywood-komét Shailene Woodley og den 28-årige britiske debutant Theo James. På rollelisten ses også Zoe Kravitz, Maggie Q og Aaron Eckhart.

»Titanic«-stjernen var sidst biografaktuel herhjemme i Steven Soderberghs ensemblethrillere »Contagion« fra 2011. »Divergent« instrueres af Neil Burger og får efter planen verdenspremiere i slutningen af marts næste år.

Dagens Gossip