Kate Winslet viser topmaven frem

Skuespillerinden har holdt lav profil siden det kom frem, at hun venter barn med sin nye mand Ned Rocknroll, men allerede på vej til Canada viste hun maven frem i Londons Heathrow lufthavn. I Toronto fulgte Winslet op med sin første offentlige fremtræden efter offentliggørelsen af svangerskabet i sommer. Hun kastede glans over premieren på »Labor Day« lørdag aften iført en tætsiddende sort kjole, der fremhævede maven.

»Jeg har det storartet«, fastslog den vordende mor og tilføjede: »Det er så dejligt at jeg stadig får lov til at flyve, så jeg kan være her og tale om en film, jeg er meget stolt af«.
Winslet konstaterede også, at det vender op og ned på alting at få et barn. »Jeg beundrer mødre overalt, for det det ændrer éns liv fuldstændigt at blive forældre og éns børn betyder jo alting«, sagde hun.

»Titanic«-stjernen ved, hvad hun taler om, da hun i forvejen er mor til to. Og den 37-årige skuespillerinde har snart et barn med hver af sine tre mænd. Hun fik i 2000 datteren Mia med instruktørassistenten Jim Threapleton og i 2003 fulgte sønnen Joe, som instruktøren Sam Mendes er far til. Til vinter ventes Winslet at nedkomme med nummer tre, som bliver Rocknrolls første barn.

Parret giftede sig i december sidste år og i juni bekræftede Winslet, at hun var gravid.
»Labor Day«, der er instrueret af Jason Reitman, har også Tobey Maguire og Josh Brolin på rollelisten. Dramaet får dansk premiere næste sommer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip