Katie Holmes føler sig misbrugt

Den britiske fædreorganisation, Kate Winslet forleden truede med sagsanlæg, har nu også lagt sig ud med Katie Holmes. Hendes advokat kritiserer organisationens brug af skuespillerinden i en julekampagne, han betegner som »dybt krænkende«.

Holmes har datteren Suri med sin eksmand Tom Cruise og er blandt de kvindelige stjerner, som det britiske svar på Foreningen Far benytter til at få årets julebudskab ud.

Fathers4justice anvender Holmes på en plakat med billedteksten »Kate, tror du på ligeberettigede forældre, lige kærlighed?« og det får skuespillerinden til at føle sig misbrugt. Hendes advokat Jonathan Wolfe fordømmer organisationen: »Den kampagne er grundløs og dybt krænkende. Kate har fortsat ingen kommentarer til private forhold, der vedrører hendes familie«, hedder det i en udtalelse fra Wolfe.

Ud over Holmes og Winslet bliver kendte mødre som Halle Berry og Kim Basinger brugt i kampagnen, der skal få briterne til at tage stilling til fædrenes svage retsstilling i tilfælde af skilsmisse eller opløst samliv.

Winslet støtter ligstilling af fædrene, men må alligevel se sig selv afbilledet på en plakat med teksten »Kate, alle børn har brug for en far til jul«. »Titanic«-stjernen krævede i sidste uge et omgående stop for plakaterne, som hun kaldte »vildledende og alvorligt injurierende«.

Baggrunden for kampagnen er, at fire millioner britiske børn i år må holde jul uden deres far.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip