Katusha-chef er tålmodig med uheldig topsprinter

I foråret kunne den norske cykelrytter Alexander Kristoff (Katusha) nærmest ikke gøre noget forkert, men i Tour de France har det indtil nu knebet for supersprinteren at gøre sig gældende.

Det har fået kritikere til at antyde, at Kristoff måske har toppet formen for tidligt, men Katushas sportsdirektør Torsten Schmidt er helt uenig og tror fortsat på nordmanden i Touren.

- Folk snakker så meget. De sagde også, at han ikke kunne køre både Tre dage ved Panne og Flandern Rundt, og han vandt begge løb. Vi tvivler på ingen måde på ham, siger Torsten Schmidt.

Den tyske sportsdirektør påpeger, at en stribe uheld har været årsag til, at Alexander Kristoff endnu ikke har været tæt på den håbede etapesejr.

- Han har været uheldig med at blive fanget i styrt, og dagen efter blev han ramt af en punktering i afslutningen. Onsdag styrtede ham, der skulle servere ham i spurten.

- Men vi har set, at han har masser af power og er i stand til at bringe sig i gode positioner, fastslår Torsten Schmidt.

Selv om Kristoff altså endnu ikke har haft held med tingene, har Katusha alligevel kunnet juble over en etapesejr i dette års Tour de France.

Holdets spanske kaptajn, Joaquim Rodriguez, vandt 3. etape, der sluttede på Mur de Huy.

/ritzau/

Dagens Gossip