Katy Perry ændrer sig for at holde på kæresten

Sangerinden fandt nemlig ud af, at hendes opførsel var ved at få kæresten til at løbe skrigende bort.

Perry fortalte begejstret om sin elskede ved Los Angeles-premieren på »Smølferne 2« søndag aften og efterlod ingen tvivl om, at Mayer er manden i hendes liv. Nu fortæller hun modebladet Elle, hvordan hun måtte kæmpe for kærligheden, da han på et tidspunkt begyndte at trække sig.

»Det var min store opvågnen. Det gik op for mig, at jeg kunne miste den mand, jeg elskede, og måtte tage hånd om nogle ting, som jeg tror mange kvinder kæmper med«, siger Perry og forklarer, hvad problemerne handler om: »Du kan godt være stærk i én del af dit liv og svag på andre områder«, påpeger den 28-årige popstjerne og fortsætter:

»I et parforhold har jeg haft det svært med at lukke min mund op og sætte grænser, hvilket jeg tror hænger sammen med min angst for at miste«.

Perry fandt sammen med Mayer sidste år, da hendes korte ægteskab med komikeren Russell Brand var forlist. Hun indrømmer gerne, at hendes nye kæreste kan være »noget af en udfordring« - fuldstændig ligesom hendes eksmand og den tidligere kæreste, Gym Class Heroes-forangeren Travie McCoy.

»De mænd, jeg falder for, er udfordrende, ja, men de er også vildt intelligente og poetiske«, slutter hun.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip