Katy Perry i politisk duel Down Under

Sangerinden er forfærdet over Abbotts holdning til homoseksuelle og har fortalt oppositionslederen, at hun aldrig kunne drømme om at stemme på ham.

Abbott er formand for Australiens højreorienterede liberale parti og repræsenterer partiet i parlamentet, hvor han ofte lufter sin modstand mod homoseksuelle ægteskaber. Den 55-årige politiker kom derfor i strid modvind i dag, da han ringede ind til radiostationen 2Day FM i Sydney, hvor Perry var gæst.

Abbotts tre døtre er vilde med den amerikanske popstjerne og deres far ville vide, hvornår hun giver koncert Down Under igen, men Perry ville meget hellere diskutere politik »Lad nu være. Vi må snakke om din holdning til homoseksuelles ret til at gifte sig«, sagde sangerinden og fortsatte: »Jeg kan egentlig godt lide dig som menneske, men du kunne aldrig få min stemme. Jeg kan ikke gå ind for den politik, du står for, og det håber jeg, mange andre heller ikke kan«.

Abbott er favorit til at vinde valget, men forspringet er lille og han risikerer angiveligt at tabe til den siddende premierminister Kevin Rudd, hvis der kommer fokus på spørgsmål som de homoseksuelles rettigheder.

Rudd har lovet at legalisere ægteskab mellem to personer af samme køn, hvis han vinder den 7. september, hvorimod Abbott kæmper for et fortsat forbud, selv om han har en lesbisk søster. Den konservative katolik er også modstander af stamcelleforskning, aktiv dødshjælp og den såkaldte fortrydelsespille.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip