Katy Perry langer ud: Piger, pak det væk

Et gammelt og lettere barnligt mundheld går: "Det, man siger, er man selv".

Nu er det ikke fordi, den amerikanske poppige Katy Perry render rundt uden en trævl på kroppen i al offentlighed hver dag. Men mundheldet er ikke helt ude af syne, når Perry nu i radioprogrammet Weekend Edition på stationen NPR lufter sin utilfredshed med de mange kvindelige popsangerinder, der ikke er blege for at vise hele herligheden frem.

- Jeg mener, jeg har været nøgen før, men jeg føler ikke, at jeg altid skal tage tøjet af for at få opmærksomhed, siger hun.

Katy Perry langer ikke ud efter navngivne kolleger. Men det er svært ikke at have den seneste tids omdiskuterede optrædener med stjerner som Miley Cyrus, Rihanna og Lady Gaga i baghovedet.

- Jeg taler om dem alle. Jeg mener, det er som om, alle er så nøgne. Jeg har det sådan: "Pak det væk". Jeg har taget sagerne frem af og til, og jeg dømmer ikke nødvendigvis. Jeg siger bare, at det ikke er det eneste gode kort, man kan benytte sig af, forklarer Katy Perry.

Popsangerinden har i løbet af sin karriere blandt andet sprøjtet flødeskum fra sin BH i musikvideoen til singlen "California Gurls", ligesom hun selv stod afklædt på coveret til albummet "Teenage Dream".

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip