Katy Perry tror på rumvæsener

Sammenligner man religionen i hendes barndomshjem med den, hun nu selv lader til at praktisere, så er der al mulig grund til at spærre øjnene op.

Den amerikanske popsangerinde Katy Perry afslører nemlig nu, at hun tror på aliens. Og ifølge et nyt interview med magasinet GQ er et af hendes største ønsker at stille den amerikanske præsident Barack Obama spørgsmålet, om han også er troende i den forstand.

- Jeg ser alt gennem en spirituel linse. Jeg tror på en stor del af astrologien. Jeg tror på aliens. Jeg kigger op på stjernerne og forestiller mig: "Hvor selvoptagede er vi at tro, at vi er den eneste livsform?" Jeg mener, hvis mit forhold til Obama overhovedet bliver bedre, så vil jeg stille ham det spørgsmål. Det har bare ikke været passende endnu, forklarer hun.

Ingen ville fra fødslen have gættet, at Perry skulle tro på andet eller andre end Gud. Hun er nemlig barn af de to kristne pastorer, Keith og Mary Hudson, men ifølge sangerinden selv har hendes forhold til tro rykket sig gennem årene.

- Jeg tror på en kosmisk energi, som er større end mig selv. Jeg tror ikke, at Gud er en gammel, langskægget gut på en trone. Jeg tror ikke på hverken himmel eller helvede som destinationer, siger den 29-årige Katy Perry, der for tiden danner par med guitarist og sangskriver John Mayer.

Newspaq

Dagens Gossip