Kedelig russisk-fransk nullert i Champions League

01/10/2014

I onsdagens tidlige Champions League-opgør tog russiske Zenit Sankt Petersborg mod franske Monaco. Men det opgør ryger nok hurtigt i glemmebogen. Kampen endte nemlig uden scoringer 0-0.

Både Zenit og Monaco stod med gode udgangspunkter forud for opgøret, efter at begge hold hentede sejre i første spillerunde mod henholdsvis Benfica og Leverkusen.

Monegaskerne var bedst i kampens indledning, hvor franskmændene sad på spillet og skabte de fleste chancer.

Den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov og venstrekanten Lucas Ocampos havde begge nærgående afslutninger i løbet af halvlegen, men scoringer blev det ikke til.

Hjemmeholdet havde til gengæld ikke meget at byde på, og så endte en chancefattig første halvleg uden mål.

Fra starten af anden halvleg virkede det som om, at Zenit-træner André Villas-Boas havde talt med store bogstaver i pausen.

Zenit lagde nemlig et højt pres på gæsterne fra halvlegens begyndelse, men de helt store chancer udeblev fortsat.

De kreative spillere som Hulk og Danny forsøgte at skabe chancerne, men afslutningerne manglede konstant kvalitet.

I takt med at minutterne tikkede af sted, faldt kampens niveau og tempo også stødt.

Ingen af holdene fik derfor sat et sidste afgørende pres ind på modstanderen, og dermed endte opgøret, som det startede med 0-0.

Med det uafgjorte resultat er begge mandskaber sikre på at indtage første- og andenpladsen i gruppe C, uanset hvordan gruppens andet opgør mellem Leverkusen og Benfica forløber senere onsdag aften.