Keller: Vi lignede et hold af begyndere

Skrevet af admin

23/08/2015

Dagens topnyheder

På eget græs tabte Randers søndag eftermiddag overraskende til oprykkerne fra Viborg efter en skidt kamp af kronjyderne.

Randers er ellers kommet fint fra start i Alka Superligaen med syv point i fire kampe, men søndag var holdet helt ved siden af sig selv.

Midtbanespiller Christian Keller havde efter kampen svært ved at pege på noget, som holdet havde gjort rigtigt.

- Det så ud som om, at vi aldrig havde spillet fodbold før. Det var lige meget, om vi taler om at skabe chancer eller om bare at ramme en medspiller, så havde vi problemer, siger han.

Anføreren kiggede først og fremmest indad i sin kritik af søndagens præstation.

- Jeg vil starte med at se på mig selv, for jeg er skuffet over alt, hvad jeg leverede i dag. Derfor må jeg starte med at hive op i mig selv og så mine holdkammerater derefter.

Træner Colin Todd var ligeledes skuffet over præstationen.

- Jeg er skuffet over, at vi kollektivt ikke er til stede i kampen. Vi spiller alt for langsomt og kommer ikke til chancer.

- Jeg sagde til spillerne, at jeg nok skulle tage ansvaret for resultatet, men jeg vil ikke se en lignende præstation igen, siger Colin Todd.

Træneren måtte dog også tage hatten af for Viborg, der havde læst på lektien og stod godt mod Randers.

- Vi må give kredit til Viborg, der spillede en god kamp og taktisk var forberedt, men når elleve spillere på vores eget hold ikke er til stede i kampen, så er det op ad bakke.

- Vi er dog kommet tilbage før, og jeg regner med at se holdet komme tilbage næste weekend, siger træneren.

/ritzau/