Kelly Osbourne springer ud som designer

Hun har selv tabt sig ned til en størrelse 38, men Kelly Osbourne tænker stadig på de overvægtige og er nu på vej med en tøjkollektion til de store kvinder

Den 28-årige sangerinde og TV-vært tog hul på projektet i starten af denne uge og fortæller, at hun får fuld kreativ kontrol med tøjet og rige muligheder for at trække på sine egne erfaringer. »Jeg jublede og tænke »endelig«, da jeg var sikker på, at jeg kunne lave tøj i store størrelser«, siger den vordende designer.

Som overvægtig havde Ozzy Osbournes datter svært ved at finde smart tøj og hendes interesse for sagen blev skærpet, da hun i 2009 medvirkede i »Vild med dans« og smed 32 kilo på få måneder.

»Da jeg tabte mig og kunne begynde at gå i det tøj, jeg altid havde drømt om, men aldrig kunne komme i, begyndte min opfattelse af modeindustrien at ændre sig«, beretter Osbourne og fortsætter: »Jeg har altid været optaget af mode, men jeg traf nogle underlige valg, da jeg var yngre og gør det somme tider stadig. Jeg har imidlertid fået en forståelse for branchen og er blevet klar over, at modeverdenen ikke lytter til, hvad en lille tyk pige har at sige«.

USA er et af de lande i verden, hvor fedmeepidemien har hårdest fat. I
2010 var 37,5 procent af de voksne klinisk fede og ingen modehuse leverer smart tøj i de størrelser, folk har brug for. Det vil Osbourne råde bod på, men hun hemmeligholder indtil videre navnene på sine samarbejdspartnere.

Osbourne er p.t. en af værterne på programmet »Fashion Police«, hvor hun hver uge er med til at kommentere kendissernes påklædning.

Dagens Gossip