Kender du denne tatovering? Stor mystik om mand, der blev reddet op af sø

Københavns Vestegns Politi efterlyser pårørende til en mand, som er indlagt på Rigshospitalet efter en ulykke ved Hvidovre.

Den skete på Avedøre Tværvej ved Voldgaden mandag den 7. december omkring klokken 13.20. Manden var faldet i vandet og blev reddet op af tililende borgere og brandvæsen.

Hans tilstand er kritisk, hvorfor politiet ønsker at komme i kontakt med mandens familie eller andre, som kender hans identitet. Derfor vælger politiet nu at offentliggøre et foto af en karakteristisk tatovering, som manden har på venstre ofte.

Den ser således ud:

Han beskrives i øvrigt som nordafrikansk af udseende, 30-40 år, 180-185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har mellemlangt sort kruset ”afro”-hår og brune øjne.

Han har en tatovering på venstre hofte forestillende 3 balloner – 2 blå og 1 gul. Den gule er alene et omrids.

Han var iført sorte bukser af mærket ”Kappa”, sort hættetrøje, sort lang frakke, sorte sko og rød/sort stribede handsker uden fingre og med et dødningehoved på håndryggen.

Har du oplysninger der kan hjælpe politiet videre i forhold til at få fastslået mandens identitet – ring da til Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip