Kender du din mands erogene zoner

Skrevet af Aller Media

09/10/2013
Hvis du tror, at der kun er et punkt på en mands krop, hvor du kan tilfredsstille ham, så må du tro om igen. Læs om den nye nøgenhed på IN.dk En ny undersøgelse fra det videnskabelige tidsskrift Cortex viser nemlig, at mænd har flere forskellige kropsdele, hvor de gerne vil berøres. 793 mænd og kvinder fra universiteter i Storbritannien og Sydafrika har deltaget i undersøgelsen. Flere erogene zoner Her er de blevet bedt om at bedømme hver kropsdel på en skala fra et til ti med hensyn til niveauet af ophidselse, hvor ti var det højeste. Selvfølgelig angav mændene penissen som den ultimativt mest erogene zone, mens det tilsvarende punkt hos kvinderne var klitoris. Overraskende nok havde begge køn dog flere erogene zoner på kroppen. For mænds vedkommende især mund og læber, testikler, inderlår og nakke. Ikke stor forskel - Jeg tror, at sex-forskellene på erogene zoner har været overdrevne, siger professor ved Bangor University Oliver Turnbull til Women’s Health. Du vælger selv den rolle, du spiller i et parforhold. Læs hvordan på IN.dk Kvinder er altså ikke det eneste køn, som nyder berøring af nakken og inderlårene, og at aktivere flere erogene zoner på én gang hos din partner kan altså give en større gevinst end blot at gå efter målet. Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media

Dagens topnyheder

Hvis du tror, at der kun er et punkt på en mands krop, hvor du kan tilfredsstille ham, så må du tro om igen.

Læs om den nye nøgenhed på IN.dk

En ny undersøgelse fra det videnskabelige tidsskrift Cortex viser nemlig, at mænd har flere forskellige kropsdele, hvor de gerne vil berøres.

793 mænd og kvinder fra universiteter i Storbritannien og Sydafrika har deltaget i undersøgelsen.

Flere erogene zoner

Her er de blevet bedt om at bedømme hver kropsdel på en skala fra et til ti med hensyn til niveauet af ophidselse, hvor ti var det højeste.

Selvfølgelig angav mændene penissen som den ultimativt mest erogene zone, mens det tilsvarende punkt hos kvinderne var klitoris.

Overraskende nok havde begge køn dog flere erogene zoner på kroppen. For mænds vedkommende især mund og læber, testikler, inderlår og nakke.

Ikke stor forskel

- Jeg tror, at sex-forskellene på erogene zoner har været overdrevne, siger professor ved Bangor University Oliver Turnbull til Women’s Health.

Du vælger selv den rolle, du spiller i et parforhold. Læs hvordan på IN.dk

Kvinder er altså ikke det eneste køn, som nyder berøring af nakken og inderlårene, og at aktivere flere erogene zoner på én gang hos din partner kan altså give en større gevinst end blot at gå efter målet.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media