Kendisbørn vilde med mors nye fyr

Skrevet af admin

26/03/2015
Det ser ud til, at han er på vej til at blive en rigtig god stedfar.I hvert fald har Britney Spears' nye kæreste, produceren Charlie Ebersol, allerede efter seks måneder knyttet tætte bånd til "Toxic"-hitmagerens to børn.Det fortæller sangerinden til People Magazine.- De kan rigtig godt lide ham, og de har det altid sjovt med ham. Men han er også rigtig frisk og nem at være sammen med, forklarer hun.Selv om den 33-årige superstjernes karriere for tiden kører på skinner, vil hendes børn altid komme i første række. Og hun vil altid prioritere børnene over musikken.- Mine børn kommer altid først. Sådan er det. Jeg prioriterer altid for eksempel at hjælpe dem med lektierne, og vi har faktisk lavet et belønningssystem, hvor jeg giver dem et stykke legetøj hver måned, hvis de får rigtig gode karakterer, siger Spears.Hendes to børn, Sean Preston og Jayden, er henholdsvis ni og otte år gamle, og faren er Spears' eksmand Kevin Federline.Foruden Federline har den populære sangerinde også tidligere været gift med sin barndomsven Jason Alexander.Newspaq

Mest læste i dag

Det ser ud til, at han er på vej til at blive en rigtig god stedfar.

I hvert fald har Britney Spears' nye kæreste, produceren Charlie Ebersol, allerede efter seks måneder knyttet tætte bånd til "Toxic"-hitmagerens to børn.

Det fortæller sangerinden til People Magazine.

- De kan rigtig godt lide ham, og de har det altid sjovt med ham. Men han er også rigtig frisk og nem at være sammen med, forklarer hun.

Selv om den 33-årige superstjernes karriere for tiden kører på skinner, vil hendes børn altid komme i første række. Og hun vil altid prioritere børnene over musikken.

- Mine børn kommer altid først. Sådan er det. Jeg prioriterer altid for eksempel at hjælpe dem med lektierne, og vi har faktisk lavet et belønningssystem, hvor jeg giver dem et stykke legetøj hver måned, hvis de får rigtig gode karakterer, siger Spears.

Hendes to børn, Sean Preston og Jayden, er henholdsvis ni og otte år gamle, og faren er Spears' eksmand Kevin Federline.

Foruden Federline har den populære sangerinde også tidligere været gift med sin barndomsven Jason Alexander.

Newspaq