Kendisdatter er som snydt ud af næsten på mor

Selvom hendes forældre har prøvet at beskytte hende fra den verden af blitzlys og paparazzi-fotografer, de selv er en del af, får Apple Blythe Alison Martin svært ved at skjule, hvem hendes berømte mor er.

Apple, der er født i 2004, ligner nemlig sin mor, Gwyneth Paltrow, på en prik. Det afslører skuespillerinden på sin Instagramprofil, hvor hun har uploadet et billede af datteren og sønnen Moses. 

På billedet kan man se at 11-årige Apple Martin har de samme fregner og lyse lokker som Gwyneth Paltrow, og selvom hun har en hjelm på hovedet, er det tydeligt at se, hvor meget hun minder om sin mor.

Det er ellers meget få billeder, Gwyneth Paltrow, der nu er blevet skilt fra børnenes far, Coldplay-forsangeren Chris Martin, har delt af sine børn. Hun vil nemlig helst have, at de har en så normal opvækst som muligt på trods af deres kendisforældre.

- Det er svært, for jeg er en offentlig person. Jeg kan ikke lide at blive jagtet rundt (af paparazzi-fotografer, red.), og mine børn er jo ikke offentlige personer. I London er der mange regler for, hvad fotograferne må, og vi har virkelig skulle vænne os til det her. Min datter især har haft det rigtig svært, hun føler sig under angreb, har Gwyneth Paltrow tidligere udtalt til Access Hollywood i forbindelse med, at familien flyttede til Los Angeles i Californien.

Se billedet af Apple Martin her:

https://instagram.com/p/3nIMTuiPet/

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip