Kendisdatters kæreste fundet død

Den tidligere fotomodel Tali Lennox, som er datter af Eurythmics-sangerinden Annie Lennox, var lørdag på kajaktur på Hudson River med kæresten, fotografen Ian Jones. Desværre endte det i et frygteligt drama. Parret kæntrede, og indtil nu har Ian Joes været savnet.

Men nu er liget af fotografen fundet. Det bekræfter politiet i Dutchess County overfor CNN.

Liget er blevet fundet i nærheden af Poughkeepsie Yacht Club i delstaten New York. Der er blevet foretaget en obduktion af liget, og det kan nu bekræftes at være Ian Jones, fortæller John Watterson fra politiet i Dutchess County.

- Obduktionen viser, at Ian Jones ikke har lidt noget traume eller smerter, skriver Watterson i den officielle pressemeddelelse.

- Der er ingen tegn på, at der er sket en forbrydelse. Eftersøgningen på Ian Jones er nu officielt slut, og hans død vil være beskrevet som en ulykke uden noget kriminelt bag, lyder det.  

Tali Lennox skrev en rørende hyldest til sin kæreste på det sociale billeddelingsmedie Instagram tirsdag.

- Mit hjerte er knust. Min bedste ven, sjæleven og helt store kærlighed er ikke længere med mig. Lad os mindes denne smukke sjæl, skriver Tali Lennox og deler flere billeder af sig selv og Ian Jones.

Ifølge avisen Daily News kæntrede parret klokken 10 lørdag formiddag, og Ian Jones havde ikke redningsvest på. Kæresten Tali Lennox kom ikke selv til skade. Hun blev reddet af en forbipasserende båd. 

Den 22-årige tidligere model har været kampagneansigt for blandt andre Burberry. Parret har været kærester i en længere periode og boede til dagligt i New York. 

Se Tali Lennox billeder på Instagram her og læs hendes rørende hyldest til afdøde Ian Jones: https://instagram.com/p/6OJCibrLbj/?taken-by=talilennox

Og her: https://instagram.com/p/6QVYayLLSm/?taken-by=talilennox

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip