Kendisser tændte på vilde scoringer

Lørdag aften hamrede FC Barcelona bolden tre gange i kassen og sparkede sig derved til titelsejren på 3-1 som årets Champions League-mestre over rivalerne fra italienske Juventus.

Top-opgøret blev set af flere begejstrede kendte fodboldfans, der i høj grad heppede de spanske spillere fra FC Barcelona.

Blandt andet tennis-darlingen Caroline Wozniacki, der på et Instagram-billede poserer med Barcelonas stjernespiller Gerald Piqué.

- Juventus eller Barcelona? Hepper på Barca i aften, bekendtgjorde 24-årige "Miss Sunshine" storsmilende på billedet.

Også "Arvingerne"-skuespilleren Mikkel Boe Følsgaard havde svært ved at skjule sig begejstring over lørdagens fodboldfinale på en Instagram-video, hvor han syngende hylder det spanske tophold.

- Det er Champions League, det er Champions League, storgjalder den 31-årige internationale filmprisvinder højt på videoen efterfulgt af hashtagget: "Forza Messi", som er en henvisning til FC Barcelonas mesterspiller, Lionel Messi.

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller har delt et sort/hvid-foto på Instagram af en gruppe jublende mænd på en sportsbar med konstateringen: "Barcelona" efterfulgt af nogle festlige symboler, der understreger den spanske sejr.

Med sejren på 3-1 over italienske Juventus kunne FC Barcelona hive trofæet med hjem til den catalanske storklub for femte gang.

Se Wozniackis billede her: https://instagram.com/p/3mRvSakH1y/?taken-by=carowozniacki

Se Mikkel Boe Følsgaards video her: https://instagram.com/p/3l1frkrNSy/?taken-by=fluesvamp

Og se Christiane Schaumburg-Müllers billede her: https://instagram.com/p/3mgALiH0bh/?taken-by=christianesm

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip