Kendissøn løsladt efter hashdom

Skrevet af admin

13/02/2015
Efter seks måneder bag tremmer i et kinesisk fængsel skuespiller og sanger Jaycee Chan, der er søn af actionskuespilleren Jackie Chan, løsladt fredag nat.Det oplyser repræsentanter for hans management, Mstones, i en erklæring ifølge blandt andre CNN.com. Jaycee Chan blev i august tilbageholdt i Kinas hovedstad, Beijing, sammen med den taiwanske filmstjerne Ko Kai og flere andre i Chans lejlighed. Politiet testede den 32-årige stjernesøn positiv for marihuana, og derudover blev der beslaglagt mere end 100 gram af stoffet. Chan blev sendt i fængsel og stod til op til tre år bag tremmer, men retten belønnede hans tilståelse og anger ved at løslade ham før tid. Hans far, actionkomedie-skuespilleren Jackie Chan, blev i 2009 udnævnt som ambassadør for narkotikabekæmpelse og fordømte derfor sønnikens handlinger. - Da jeg hørte det, var jeg rødglødende af raseri. I kraft af mit offentlige embede føler jeg en stor skam, og som far føler jeg skuffelse og sorg. Men den person, som er allermest ked af det, er hans mor. Jeg håber inderligt, at vores yngre generationer tager ved lære af Jaycees fejl og holder sig langt væk fra stofmisbrug, skrev den 60-årige kung-fu-stjerne i august om Chan-junior på sin hjemmeside jackiechan.com.Ifølge erklæringen vil Jaycee Chan lørdag afholde en pressekonference, hvor han over for offentligheden vil "undskylde og forklare" sin handling, lyder det videre.Newspaq

Mest læste i dag

Efter seks måneder bag tremmer i et kinesisk fængsel skuespiller og sanger Jaycee Chan, der er søn af actionskuespilleren Jackie Chan, løsladt fredag nat.

Det oplyser repræsentanter for hans management, Mstones, i en erklæring ifølge blandt andre CNN.com.

Jaycee Chan blev i august tilbageholdt i Kinas hovedstad, Beijing, sammen med den taiwanske filmstjerne Ko Kai og flere andre i Chans lejlighed. Politiet testede den 32-årige stjernesøn positiv for marihuana, og derudover blev der beslaglagt mere end 100 gram af stoffet.

Chan blev sendt i fængsel og stod til op til tre år bag tremmer, men retten belønnede hans tilståelse og anger ved at løslade ham før tid.

Hans far, actionkomedie-skuespilleren Jackie Chan, blev i 2009 udnævnt som ambassadør for narkotikabekæmpelse og fordømte derfor sønnikens handlinger.

- Da jeg hørte det, var jeg rødglødende af raseri. I kraft af mit offentlige embede føler jeg en stor skam, og som far føler jeg skuffelse og sorg. Men den person, som er allermest ked af det, er hans mor. Jeg håber inderligt, at vores yngre generationer tager ved lære af Jaycees fejl og holder sig langt væk fra stofmisbrug, skrev den 60-årige kung-fu-stjerne i august om Chan-junior på sin hjemmeside jackiechan.com.

Ifølge erklæringen vil Jaycee Chan lørdag afholde en pressekonference, hvor han over for offentligheden vil "undskylde og forklare" sin handling, lyder det videre.

Newspaq