Kendt advokat angriber Kanye West

Gloria Allred repræsenterer den videofotograf, rapperen er sigtet for at overfalde under et sammenstød i sommer, og i går rettede hun skytset mod West på amerikansk TV.

Allreds udfald kom i forlængelse af hiphopstjernens besøg hos talkshowværten Jimmy Kimmel onsdag aften, hvor West blandt andet udråbte sig selv som kreativt geni og advarede kameramænd i almindelighed imod at lægge sig ud med ham.

»I aftes gjorde Mr. West det klart, at han mener at være i sin gode ret til at overfalde enhver, der irriterer ham«, sagde advokaten og
fortsatte: »Han mener, paparazzi er lovligt vildt. I sin optræden på »Jimmy Kimmel Live!« sendte han det signal, at enhver, der kommer ham på tværs er i farezonen«.

Allreds klient Daniel Ramos meldte West til politiet efter sit møde med rapperen uden for Los Angeles’ internationale lufthavn i juli.
Resultatet blev, at den kommunale anklagemyndighed rejste sigtelse for legemsbeskadigelse og tyveriforsøg. West forsøgte nemlig at tage fotografens videokamera fra ham.

Han ragede fornylig uklar med Kimmel, som onsdag aften gav ham mulighed for at komme til orde. Og dét kom han. »Jeg er et kreativt geni. Jeg ved godt, at man ikke bør sige den slags om sig selv, men hvis jeg hævdede, at jeg ikke var, ville jeg jo lyve både for dig og mig selv«, lød det.

Derefter pegede komikerens gæst på kameraerne i studiet og fortsatte:
»Jeg går op i at beskytte mine piger. Jeg beskytter mit barn, mine idéer og mine drømme, så lad være med at blive uvenner med mig. Det kan blive farligt for dig. Glem aldrig et øjeblik, at jeg kommer fra Chicago«.

Allred kalder bemærkninger som disse »skammelige« og fastslår, at West ligesom alle andre må stå til ansvar for sine handlinger - »både i det strafferetlige og det civilretlige system«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip