Kendt blogger vil bryde tabu: 'Jeg elsker min biologiske mor for at bortadoptere mig'

Den amerikanske skuespillerinde Kristin Chenoweth lagde forleden et rørende indlæg ud på sin blog på Huffington Post, og siden har tusindvis af mennesker trykket på 'synes godt om'-knappen ved beretningen om at vokse op som adoptivbarn.

- Jeg har altid vidst, at jeg var adopteret. Det var aldrig en hemmelig, starter den 47-årige film- og musicalstjerne.

Hun fortsætter:

- Jeg vidste, at min biologiske mor elskede mig så meget, at at hun ønskede at give mig et bedre liv. Mine forældre, Jerry og Junie Chenoweth, ledte efter et barn at adoptere og på den måde fandt de mig -  bogstaveligt talt mindre end en uge efter, jeg var blevet født.

- Da jeg voksede op, forklarede mine forældre mig om adoptionen ved at sige: 'Vi valgte dig.' Det var en vidunderlig måde at fortælle det på. Jeg tror, det var sandt. En adoption er en hel cirkel af velsignelser, siger Kristin Chenoweth og uddyber:

Læs også: Det rørende øjeblik, hvor en adopteret dreng møder sin bedstefar for første gang – og de har noget særligt tilfælles

- Først og fremmest er det velsignelse (og et enorm offer) for moderen at træffe beslutningen om at give sit barn et bedre liv. Af og til er folk ikke i stand til at tage sig af et barn (Disse forhold kan ændre sig på 15 år.) Men hvilken gave det er, når de giver deres barn til en familie, der ønsker at adoptere, skriver Kristin Chenoweth, der fortsætter:

- Folk spørger mig altid: 'Har du nogensinde ønsket at finde dine forældre?' Jeg har fundet ud af lidt om mine biologiske forældre, og hvert stykke information har hjulpet mig, men i sidste ende fortæller jeg folk dette: 'Jeg har mine forældre'.

- Om noget vil jeg gerne takke min biologiske mor for at elske mig så meget, at hun gjorde et sådan stort offer. Det var en stor gave form mig, at jeg kunne sige: 'Jeg ved, at jeg kom fra kærlighed, og jeg ved, at jeg har kærlighed.

Kristin Chenoweth, der har skrevet sit indlæg i anledning af National Adoption Day i fredags, fortsætter:

-Jeg har altid haft et dybtfølt ønske om, at hvis jeg skulle have børn, så ville jeg adoptere. Det var en måde, jeg ville gøre det på, 100 procent. Men jeg har masser af børn i mit liv, og jeg elsker dem og er deres mentor. Så på en måde føler jeg, at jeg har gjort det, selvom jeg ikke har et barn, der bor sammen med mig.

- Uanset om vi vælger at blive forældre eller bare giver vores kærlighed og tid, så er det vores job som samfund at tage os af børn. På National Adoption Day håber jeg, at alle vil huske dette.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip