Kendt debattør udråber en ny type mand: Løbersvinet

Debattøren Anne Sophia Hermansen var forleden ude og løbe en tur om søerne, hvor et møde med andre løbere, fik hende til at konkludere, at der nu er opstået en helt ny type mand, som hun har valgt at kalde at kalde 'Løbersvinet'.

Hun har beskrevet ham i en opdatering på Facebook, hvor flere tusinde kan nikke genkendene til de træk, han besidder, som hun beskriver følgende. 

- Han er midaldrende, skaldet, svedig og hinsides alle hverdagssexisme-debatterne i Politiken. Han kunne nemlig ikke drømme om at catcalle eller lade sig distrahere af bryster i stram lycra.

Løbersvinet, den hårdt svedende muskel, tænker kun på sin mellemtid, og hvis du løber der, hvor hans rute går, så fjern dig, for sattan! Som en moderne Moses beordrer han vandene til at dele sig.

Distancen på hans Endomondo-app skal være fuldstændig lige og nazistram. Nå. Forleden kom det til et mindre clash, skriver Anne Sophia Hermansen,  

- Jeg var på vej fra Nørrebro-siden og han fra Østerbro, og vi løb begge helt ude i siden. Jeg plejer at trække ind, men gad ikke og fortsatte demonstrativt mit flagellant-trav, mens jeg kiggede ud over søen. Vi nærmede os en konfrontation. Løbersvinet begyndte at stønne aggressivt. Jeg fortsatte. Først da han var helt tæt på mig, bøjede han af og snerrede: Hvad FANDEN laver du, kælling?

Han fortsatte sit arrige løb, og da jeg så ham løbe frem og tilbage på Dronning Louises Bro (på en meget Endomondo-uvenlig måde), fandt jeg en anden vej hjem. Jeg havde fået nok af løbersvinet, skriver Anne Sophia Hermansen, og fortsætter. 

- For en måneds tid siden løb jeg lige bag en kvinde, der heller ikke forstod eller ville acceptere, at løbersvinet har RET til at løbe lige der, hvor du er.

Så hende løb han bare ind i. Jeg har også oplevet, cyklister blive overfuset og gående få irritable tilråb, hvis de bevæger sig på en uhensigtsmæssig måde i forhold til løbersvinets indre rute.

Ligesom cykelstien omkring Søerne er gået fra at være en ja, cykelsti til at være en cykelmotorvej, er den trange plads omkring Søerne udfordret af superperformende løbersvin, der træner til den næste ironman eller leger elitesportsmand.

Og jeg har en opfordring til jer: Løb om natten. Så er stierne tomme. Ingen barnevogne, ingen caffelattedrikkende fodslæbere, ingen irrationelt cyklende børn eller tabermotionister. Det hele er jeres, og I kan midtvejskrise-løbe derudaf. God tur, assholes, skriver Anne Sophia Hermansen i opdateringen du kan læse HER.

 

 

Dagens Gossip