Kendt DR-vært melder sin afgang på Instagram

Den kendte DR-vært Sisse Fisker, der indtil nu har ledet programmet 'Skat eller Skrammel', har sagt sin stilling op. 

Det skriver hun på Instagram, hvor hun også gør årsagen klar. 

- Jeg har gjort noget vildt: Jeg har sagt mit faste job på DR op. Det har jeg for at få mere tid til min mand og mine børn. Fordi jeg vil bruge endnu mere krudt på frivilligt arbejde - især mit hjertebarn SMILfonden, som holder fester for syge børn på danske hospitaler, skriver hun og lægger op til, at det nye liv også skal bruges på at vise hendes børn verden udenfor Danmark, ligesom det nye liv vil byde på foredrag om hendes båd. 

- Fordi jeg vil følge mit hjerte og rejse ud og vise mine børn verden. Første rejse bliver to måneder i blandt andet Cambodja og Malaysia til vinter. Fordi jeg vil holde foredrag om min nye bog, som udkommer i november og forhåbentlig inspirere en masse danskere.

Men selvom det umiddelbart er et stop for sit virke som vært på tv, så kommer hun ikke til at forsvinde helt for skærmen, skriver hun. Derudover får hun mere tid til at pleje sin dårlige ryg og nyde hendes venner noget oftere. 

- Min beslutning gør mig sikkert fattigere men garanteret osse gladere. PS. Dukker stadig op på skærmen på DR1 i ny og næ, skriver Sisse Fisker. 

 

 

Et billede slået op af sissefisker (@sissefisker) den

25. Aug 2015 kl. 12:04 PDT

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip