Kendt familiefar indlagt med slagtilfælde

Han er familieoverhoved i den populære Jackson-familie, der rummer musikere som Janet Jackson, de tidligere The Jackson 5-medlemmer og nu afdøde Michael Jackson. 

Søndag fyldte Joseph Walther Jackson, der i folkemunde bliver kaldt Joe Jackson, 87 år, men den aldrende familiefar måtte holde fødselsdag på hospitalet, da han blev indlagt på grund af et slagtilfælde. Det skriver ABC News.

Ifølge ABC News udsendte Albert Einstein Hospitalet i São Paulo mandag en pressemeddelelse, hvori de bekendtgjorde, at Joe Jackson søndag eftermiddag var blevet indlagt, og at han er på intensiv afdeling.

Det er ifølge pressemeddelelsen et slagtilfælde, der har ramt Joe Jackson, men hospitalet eller familien har endnu ikke kommenteret på, hvilken tilstand han nu befinder sig i. 

Det er ikke første gang, at den kendte familiefar bliver ramt af sygdom. Han har nemlig før været ramt af adskillige slagtilfælde.  

Søndag sendte Janet Jackson en kærlig fødselsdagshilsen til sin far.

- Jeg ønsker min far en god fødselsdag. Jeg vil fortælle verden, at jeg elsker og ærer dig, skrev den populære sangerinde på sin Twitter-profil.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip