Kendt hjerteknuser drak presset væk

Som ung teenager fik Zac Efron sit helt store gennembrud i de storhittende ungdomsfilm "High School Musical", men under overfladen krakelerede facaden.

Det massive mediepres pressede den unge skuespiller ud i et alkoholmisbrug, som det har været meget hårdt at komme over uden at falde i igen, fortæller den nu 28-årige stjerne i et åbenhjertigt interview med Elle.

- For tre år siden var min morgenrutine den, at jeg stod op og googlede mig selv. Jeg droppede mine elskede hobbyer som at surfe og skateboarde af frygt for at blive forfulgt.

- Jeg fandt dog efterhånden ud af, at man ikke lever sit eget liv ved at kigge på sig selv gennem andres øjne. Men jeg var slet ikke mig selv, erkender den unge skuespiller over for modemagasinet.

Det unge teenageidol dulmede presset med drinks, ind til han indså, at struktur hjalp ham frem for at være konstant snaldret.

- Mere struktur blev udvejen for mig. Det fik mig til at indse, at man får det ud af livet, som man lægger i det. Alt handler om balance, lyder det fra skuespilleren.

Zac Efron kan i øjeblikket ses i de danske biografer i komedien "Bad Neighbours 2", og fra den 4. august er han igen klar til at knuse endnu flere pigehjerter, når filmen "Mike and Dave Need Wedding Dates" får dansk premiere.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip