Kendt Hollywood-hund er død

Skrevet af admin

13/08/2015

Mest læste i dag

Der er ikke mange firbenede, der kan prale af et lige så prangende CV som Hollywood-hunden Uggie. Den lille hvide og brune hund har spillet med i "The Artist" og "Water for Elephants", men nu er der sat et endeligt punktum for karrieren.

Den 13-årige hund fik i denne uge konstateret prostatakræft og er nu død. Uggie viste sine bedste tricks frem i scener med Jean Dujardin i den Oscar-vindende film "The Artist" og har faktisk sin helt egen plads på den legendariske Hollywood Walk of Fame.

Kollegerne tæller blandt andre Reese Witherspoon og Twilight-stjernen Robert Pattinson.  Særligt "Walk the Line"-skuespillerinden har Uggie gjort stort indtryk på.

- Hvil i fred, min firbenede ven Uggie. Jeg arbejdede sammen med ham i filmen "Water for Elephants". En helt særlig, sød sjæl, skriver Reese Witherspoon til et billede af en tilsyneladende glad Uggie med tungen ude af munden. På billedet har filmhunden netop plantet sine poteaftryk, så de kan blive foreviget på den stjernespækkede Hollywood Walk of Fame.

I 2011 modtog filmhunden prisen "Palm Dog" under filmfestivalen i Cannes for sin medvirken i stumfilmen "The Artist".

 

RIP to my canine friend Uggie. I worked with him on Water for Elephants. What a special , sweet soul.

Et billede slået op af Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) den

12. Aug 2015 kl. 1:42 PDT

/ritzau/FOKUS